22 Temmuz 2013

Vişne Reçeli

 "İşte Budurrr" Dedim...

Kışlık reçelimi yapmışken sırf bu tarifi denemek için yeniden vişne aldım ve hemen denedim, sonuç mu ?? "İŞTE BUDUR"

Teşekkürler Hafif Tarif, ben sadece malzemeleri yazacağım GIA resimlerle o kadar güzel anlatmış ki bana sadece sizi yönlendirmek düşer..

Vişne Reçeli

Malzemeler;

-1250 gr. vişne (ben 1 kg. kullandım)
-9 bardak şeker (ben 7 bardak kullandım)
-1/2 limon

3 yorum:

  1. Harika bir görüntü elinize sağlık....

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim, tabii ki gelirim, sevgiler

    YanıtlaSil
  3. gerçekten kıvamı harika olmuş.ben şekeri hep önce eklerdim gerçi limon reçelinde meyve pişince ekleniyor o mantıkla bakınca sanırım doğrusu da bu.şimdi aklıma girdin pazardan tekrar vişne alasım geldi..

    YanıtlaSil

Ispanak Borani