7 Aralık 2006


Zaman Bulup Yazabildim,

Sene sonu geldi, mali grupta çalışanlar bilir işler yoğun, anca zaman bulup yazabildim. Mevsim balık zamanı bizdede balık çok yendiği için geçen hafta yaptığım hamsi buğulamayı balık severlere hatırlatmak isterim.

Hamsi Buğulama

Malzemeler:

-1 kg hamsi
-2 baş soğan
-1 limon
-Tuz ve zeytinyağ

Yapılışı:

-Soğanları halka doğrayıp tavanın altına dizelim
-Üzerine ayıklanmış hamsileri koyalım
-Limonları dilimleyip en üste yerleştirelim
-Yağını ve tuzunu ekleyip, suyunu çekene kadar pişirelim

2 yorum:

  1. Kübra sömestride gelde hamsiyi yerinde yiyelim. Bu arada buğulamanda gayet güzel görünüyor, eline sağlık.

    YanıtlaSil
  2. Gönül ister de zaman yok, tşk.
    Selamlar.

    YanıtlaSil

Ispanak Borani