7 Aralık 2006
Zaman Bulup Yazabildim,
Sene sonu geldi, mali grupta çalışanlar bilir işler yoğun, anca zaman bulup yazabildim. Mevsim balık zamanı bizdede balık çok yendiği için geçen hafta yaptığım hamsi buğulamayı balık severlere hatırlatmak isterim.
Hamsi Buğulama
Malzemeler:
-1 kg hamsi
-2 baş soğan
-1 limon
-Tuz ve zeytinyağ
Yapılışı:
-Soğanları halka doğrayıp tavanın altına dizelim
-Üzerine ayıklanmış hamsileri koyalım
-Limonları dilimleyip en üste yerleştirelim
-Yağını ve tuzunu ekleyip, suyunu çekene kadar pişirelim
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
-
Adı Belçika ama kendisi bizim yalancı tavuk göğsü resmen, sadece içinde salep var, ama hakkını vereyim, çok hafif, kolay, alttan alttan gele...
-
Güzel Bir Çorba,,, Biraz uğraştırıyor ama sonuç çok iyi, tavsiye olunur... Terbiyeli Mercimek Çorbası Malzemeler; -2 su bardağı ...
-
Selam herkese, arayı açtım bu ara biliyorum, ne yapayım hiç keyfim yok, gücüm yok, tadım yok, tuzum yok, neşem yok, hevesim yok, sanırım bir...
Kübra sömestride gelde hamsiyi yerinde yiyelim. Bu arada buğulamanda gayet güzel görünüyor, eline sağlık.
YanıtlaSilGönül ister de zaman yok, tşk.
YanıtlaSilSelamlar.