13 Temmuz 2006
Ahmet'in Pastası
Geçenlerde yaptığım pastanın tarifini ancak yazabiliyorum.
Muzlu Pasta
Malzemeler:
-3 pk krema
-1 pk beyaz çikolata
-2 pk bitter çikolata
-1 adet pastaban
-3 adet muz
-1 avuç damla çikolata
Yapılışı:
-1 pk. kremayı ısıtıp içine beyaz çikolataları atalım ve eridikten sonra soğumasını bekleyelim
-Kekin altını bu karışımla ıslatalım ve dilimlenmiş muzları yerleştirelim
-Damla çikolataları araya serpelim ve diger keki üzerine kapatalım
-Kekin üzerini yine karışımla ıslatalım
-Bitter çikolatayı benmari eritip, kalan 2 krema ile çırpalım ve kekin üzerini sıvayalım
-İstediğiniz şekilde süsleyebilirsiniz.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
-
Adı Belçika ama kendisi bizim yalancı tavuk göğsü resmen, sadece içinde salep var, ama hakkını vereyim, çok hafif, kolay, alttan alttan gele...
-
Güzel Bir Çorba,,, Biraz uğraştırıyor ama sonuç çok iyi, tavsiye olunur... Terbiyeli Mercimek Çorbası Malzemeler; -2 su bardağı ...
-
Selam herkese, arayı açtım bu ara biliyorum, ne yapayım hiç keyfim yok, gücüm yok, tadım yok, tuzum yok, neşem yok, hevesim yok, sanırım bir...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder