Birazda Aileden,,
Aşağıdaki resimlerde gördüğünüz ikramların kimlere ait olduğunu altlarına yazdım. Giresun'dan teyzem geldi, gelirken benim bayıldığım sakarca ve hodan getirmiş. Bizzat kendisine yaptırdım sakarcayı, inanılmaz lezzetliydi. Dolmalar sarıldı, tatlılar yapıldı. Annemle beraber hem gezdiler, hemde yöresel yemeklere bizleri doyurdular, ellerinize sağlık..
Küçük resimlerde bacıma ait, beyti kebap ve etimekli pasta, bacım ellerine sağlık...
Beyti Kebap
Etimekli Pasta
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
-
Adı Belçika ama kendisi bizim yalancı tavuk göğsü resmen, sadece içinde salep var, ama hakkını vereyim, çok hafif, kolay, alttan alttan gele...
-
Güzel Bir Çorba,,, Biraz uğraştırıyor ama sonuç çok iyi, tavsiye olunur... Terbiyeli Mercimek Çorbası Malzemeler; -2 su bardağı ...
-
Selam herkese, arayı açtım bu ara biliyorum, ne yapayım hiç keyfim yok, gücüm yok, tadım yok, tuzum yok, neşem yok, hevesim yok, sanırım bir...
merhaba hepsi birbirinden güzel olmuş hazırlayıp sunanların ellerine emeğine sağlık sevgiler.
YanıtlaSilBen sakarca kayganasından istiyorum Kübra'cığım!
YanıtlaSilAfiyet olsun, ellerinize sağlık.
Tijen
Sevgili Pastacı Kız, iltifatlarına teşekkürler, sevgiler
YanıtlaSilAh Tijen'ciğim, buralarda yok, bulsam bende tekrar istiyorum. İmkan olsada size ikram edebilsem.
Sevgiler
hepsi çok güzell görünüyor.. yapanların elleri dert görmesin..
YanıtlaSilşu kaygana nasıl bişi oluyor.. bilmiyorum da ben onu.. azıcık aydınlatır mısın Kübra abla :)
hepsi çok güzell görünüyor.. yapanların elleri dert görmesin..
YanıtlaSilşu kaygana nasıl bişi oluyor.. bilmiyorum da ben onu.. azıcık aydınlatır mısın Kübra abla :)
Kübra'cığım beğendiğine sevindim,
YanıtlaSilSakarca kayganası, mısır unu, yumurta ve tuz ile sakarcayı karıştırıp az yağlı tavada çevrilerek kızartılması, kaygana tabiri yumurta ve mısır unu ile yapılmasından geliyor sanırım. Bende söylenenlerin yalancısıyım. Sevgiler