27 Haziran 2006
Hazırlayıp derin dondurucuya atalım,
Yine eski tarif defterimi karıştırırken bir arkadaşımın tarifine rastladım, evdeki meyveleride değerlendirmek için hemen yapıma başladım. Bu tatlıyı evde malzemeniz varsa hazırlayıp derin dondurucuya atın, aniden gelen misafirler için harika bir çözüm. Ben bu pastayı bir hafta önce hazırlamıştım, babalar gününde annemlere giderken götürdüm, üzerine sos hazırlamayı düşünüyordum ama evde olmayınca yapamadım bende servis yaparken çikolata rendeledim. Siz istediğiniz şekilde servis yapabilirsiniz. Afiyetle,,
Meyveli Dondurma Pastası
Malzemeler:
-1 pk. krem şanti
-1 pk. petiebeurre bisküvi
-Çilek, muz, üzüm, kiwi, kiraz vs.. evde ne varsa
Yapılışı:
-Krem Şantiyi üzerindeki tarife göre hazırlayalım
-Krem şantinin içine bisküvileri irice kıralım
-Meyveleri doğrayıp bütün malzemeleri karıştıralım
-Cam kasenin içine streç film ile kaplayalım ve karışımı kaseye koyalım
-Pastanın üzerini streçle kapatıp derin donduruyuca koyun, servis yapmadan yarım saat önce çıkarın, isterseniz üzerine çikolatalı veya meyveli sos hazırlayıp dökebilirsiniz.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
-
Adı Belçika ama kendisi bizim yalancı tavuk göğsü resmen, sadece içinde salep var, ama hakkını vereyim, çok hafif, kolay, alttan alttan gele...
-
Güzel Bir Çorba,,, Biraz uğraştırıyor ama sonuç çok iyi, tavsiye olunur... Terbiyeli Mercimek Çorbası Malzemeler; -2 su bardağı ...
-
Bir de Böyle Deneyin, Közlenmiş kırmızı biber ve tulum peyniri ikisini de çok severim, bir araya gelince daha da bir sevdim :)) Malze...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder