17 Şubat 2008



Kar Yağıyor,

Nihayet kar yağıyor, inşallah dolu dolu günlerce yağar yoksa yaza işimiz zor. Ee karın faydaları saymakla bitmiyor, yarın okullar tatil dolayısıyla bizde, yaşasın..
Hastalıklarla uğraşmaktan siteyle hiç ilgilenemedim, çok şükür küçük cadı iyileşti, gerçi hepimizi hasta etti ama olsun, atlattık...

Karnabahar Kızartma

Malzemeler:

-1/2 kg karnabahar
-2 yumurta
-1 bardak galeta unu
-Tuz, sıvıyağ
-Sarımsaklı yoğurt
-Pul biber

Yapılışı:

-Karnabaharın çiçeklerini tuzlu suda haşlayıp, süzelim
-Yağı kızdıralım, karnabaharları önce galeta ununa sonra yumurtaya bulayalım
-Kızgın yağa atıp karartmadan kızartalım
-Kızaran karnabaharların üzerine sarımsaklı yoğurt dökelim
-Arzuya göre pul biber ile servis yapalım.

3 yorum:

  1. Kübracığım, tatil olduğunuza sevindim :))) Karın tadını çıkarın...

    Nefis olmuş karnıbahar ellerine sağlık. hastalıklardan kurtulmuşsunuz aman yeniden olmayın.

    sıcacık sevgiler.

    www.misssgibi.com

    YanıtlaSil
  2. CANIM BUNEFİ BİRŞEY OLMUŞ.ELLERİNE SAGLIK.MUTLAKA DENEYECEGİM.KOCAMAN SEVGİLER

    YanıtlaSil
  3. Cok lezzetli görünüyor,ellerinize saglik.

    YanıtlaSil

Sinkonta