3 Ağustos 2011




















Hayırlı Ramazanlar,,

Sağlık ve afiyetle bir ramazan geçirmeyi Allahım nasip etsin...

Mantarlı Tavuk

Malzemeler:

-1 kg tavuk kalça kuşbaşı
-350-400 gr mantar
-2 diş sarımsak
-1 yk. salça
-1/2 limon
-Köri, tuz
-1 bardak kaşar rendesi

Yapılışı:

-Mantarları doğrayıp limonlu suda bekletelim
-Tavukları tencereye alalım ve rengi dönene kadar pişirelim
-Daha sonra mantar ve sarımsakları ekleyelim biraz daha pişirip salça , köri ve tuzu ekleyelim
-Ağzı açık orta ateşte suyunu çekene kadar pişirelim (fırına gireceği için biraz suyu kalmalı)
-Borcama döküp üzerine kaşar rendesi serpelim
-15 dak. fırınlayıp servis yapalım..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Ispanak Borani