13 Temmuz 2006



Ahmet'in Pastası

Geçenlerde yaptığım pastanın tarifini ancak yazabiliyorum.

Muzlu Pasta

Malzemeler:

-3 pk krema
-1 pk beyaz çikolata
-2 pk bitter çikolata
-1 adet pastaban
-3 adet muz

-1 avuç damla çikolata

Yapılışı:

-1 pk. kremayı ısıtıp içine beyaz çikolataları atalım ve eridikten sonra soğumasını bekleyelim
-Kekin altını bu karışımla ıslatalım ve dilimlenmiş muzları yerleştirelim
-Damla çikolataları araya serpelim ve diger keki üzerine kapatalım
-Kekin üzerini yine karışımla ıslatalım
-Bitter çikolatayı benmari eritip, kalan 2 krema ile çırpalım ve kekin üzerini sıvayalım
-İstediğiniz şekilde süsleyebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Ispanak Borani