13 Mayıs 2007


Anneler Günü Demişler,

Bugün anneler günü, sembol olmuş bir kere, kutluyoruz. Bütün annelerin anneler günü kutlu olsun, Allah evlatlarımızı bize, bizleri evlatlarımıza bağışlasın. Allah'ın kadınlara verdiği bu büyük lütuf ve ayrıcalığa şükürler olsun. Ne mutlu bize ki anneliğin verdiği anlatılamaz mutluluğu, sevgiyi ve şevkati en üst seviyede yaşayabiliyoruz. Anneliğin günü olmadığı gibi annelerinde günü yok, ben annemin varlığı için heran duacıyım, onsuzluğu düşünmek bile beni bunaltıyor. Allah analarımızı başımızdan eksik etmesin.
Yukarıda ki resimde gördüğünüz buzdolabı süsü kelebeği ve yazıyı benim küçük kuzum, Defne yaprağım, canımın yarısı kreşde öğretmenleri ile hazırlamış. Buzdolabında hemen yerini aldı ve bugün ki yazı içinde güzel bir fon oldu. Aslında Defnem bana mor bir çay bardağı almak için çok uğraştı ama ben bu hediyeyi çok beğendiğimi söyleyip, ikna etmeye çalıştım. Yoksa çay bardağı için dönüp duracaktık. Büyük kuzum, Deniz'im, ilkgözağrım, canımın diğer yarısıda benim için bir kart hazırlamış, henüz bana verilmedi, küçük hanımdan tiyo aldığım için biliyorum. Deniz bana hersene beni ağlatan çok güzel mektuplar yazar, eminim buda öyledir. Bu arada babamızda bugünü hiç boş geçirmez, bunu söylemezsem olmaz :)


Annemin, Kayınvalidemin ve bütün annelerin ve anne adaylarının anneler günü kutlu olsun, Allah sevdiklerimizden bizleri ayırmasın...

6 yorum:

  1. senin de anneler günün kutlu olsun Kübra abla.. :)

    YanıtlaSil
  2. Teşekkürler Kübra'cığım, annelik çok kutsal, ileride tadınca nasıl bir şey olduğunu görüp çok mutlu olacaksın. Sevgiler

    YanıtlaSil
  3. Canım hediyelerin çok güzel.allah sevdiklerinden ayırmasın ve mutluluğunuz hep devam etsin.....selam ve sevgilerimle....

    YanıtlaSil
  4. Sevgili Serinmavi, bu güzel dileklerin için çok teşekkür ederim. allah hiç kimseyi sevdiklerinden ayırmasın, öpüyorum.
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  5. http://betulunmutfagi.blogspot.com/
    ana sayfadaki mutfak resimlerinizin aynı olması pek hoş olmamış...haber vereyim dedim...yorumu silebilirsiniz.uyarı amaçlı idi.

    YanıtlaSil
  6. Betül Hn. öncelikle merhaba,
    Resimlerin aynı olduğunu ben zaten biliyorum, ama bu benim için sorun değildi. Sanırım sizin canınızı sıkmış, canınız sıkılmasın ben sayfamı yeniliyorum, yorumunuzu silmeyi de gerek görmüyorum.
    Benden de size SEVGİLER...

    YanıtlaSil

Ispanak Borani